3 månader kvar

Datum: 2013-03-26 Tid: 10:05:27
Idag är det tre månade kvar tills jag tar min resväska och beger mig mot England. Känslan jag har inför det är väldigt speciell, det är en blanding av spänning och oro. Det ska bli så himla spännande att komma iväg tre veckor, träffa nya vänner och bara ha allmänt roligt. Orolig för att jag inte ska passa in i värdfamiljen och på ett sätt orolig för att jag inte ska få några vänner. 
Men det bästa att tänka positivt och det gör jag för det mest också. Detta kommer bli en riktigt bra sommar oavsett vad och jag kan inte förstå att den "bara" är 3 månader kvar. Det var ju nyss augusti, vi var nyss på infomöte, minns tillfället vi bokade till punkt och pricka. Jag satt och dubbelkollade hela tiden tills jag nästintill såg suddig, jag var så orolig för att jag skulle fylla i fel info eller något sånt. 
Men snart bär det snart av och jag längtar såååå himla mycket! 

En liten presentation

Datum: 2013-03-14 Tid: 22:07:56
Mitt namn är Johanna och den 26 juni åker jag till Bournemouth tillsammans med min barndomsvän Angelica. Här på bloggen kommer ni få läsa mina tankar och förväntningar inför resan, allt som händer och hur jag känner under själva resan och självklart tankar efter resan.
Om ni undrar något är det bara att skicka en kommentar, så svarar jag så fort som möjligt.
RSS 2.0