Längtan är ofantligt stor

Datum: 2013-06-24 Tid: 00:07:58
Dagen med stort D närmar sig med stormsteg. Om endast 2 dagar och 3 timmar gör jag mig redo för att åka med bilen in till Kastrup. Men än så länge har jag mycket kvar att göra. De två senaste dagarna har gått till att ta fram kläder, tvätta, stryka och provpacka. Nu de två sista dagarna måste jag och Angelica göra färdig presenten till värdfamiljen, jag måste hinna med tre träningspass, tvätta ett par shorts och packa ner allt i väskan. Visst det låter inte mycket, men tror det finns fler smågrejer jag måste göra som jag knappt tänker på.

Längtar något enormt till onsdag, har fått mejl från min ledare Mikael även kallad Mike och han verkar vara en rolig figur. Han kommer säkert bli en riktigt bra ledare. Jag har även fått mejl från värdfamiljen, som jag egentligen fick i början av juni men såg det inte förrän igår då min inkorg har varit väääldigt rörig. Efter att ha läst mejlet där det stod att de hade varit värdfamilj i 35 år, kände jag en enorm trygghet och värdmamma verkade jättesnäll. 
Efter dessa två mejlen längtar jag så sjuuuukt mycket. Jag är trött på att längta, jag vill inte längta längre, jag vill åka NUUUU!!! :D

Ny resväska!

Datum: 2013-06-21 Tid: 13:05:04
I förrgår när jag började packa lite smått satt jag och tittade ner i resväskan på hur jag skulle packa, mamma såg att jag funderade ganska mycket så helt plötsligt från ingenstans frågade hon om jag hellre hade velat ha en hård resväska för de var lättare att packa i. Jag svarade snabbt ja, och igår körde vi och köpte denna fina orange-färgade resväska, tack mamma!! 

Jag har lagt fram alla kläder jag ska ha med mig, en del måste tvättas och det mesta måste strykas innan jag kan lägga ner det i resväskan och stänga igen den. Men jag har fem dagar på mig så jag bör ju hinna. 5 DAGAR!! det är inte lång tid kvar nu och jag är så himla excited, försöker planera dagarna nu innan in i minsta detalj för att jag ska ha något att göra hela tiden. 

Dags att börja packa?

Datum: 2013-06-07 Tid: 21:15:00
För någon dag sedan fick jag hem den stora resväskan som jag har fått låna utav Angelica. Den är ganska mycket större än den resväskan jag brukar ha, och den är stor. Den gröna väskan ska jag ha som handbagage och den ser för stor ut på bilden, men den står lite längre fram och det är precis att den håller måtten för British Airways som vi ska flyga med. Jag har redan börjat packa lite smått i handbagaget och ska nu skriva lite mer specifierade packlistor. Idag har jag även varit och växlat pengar och om 19 dagar gäller det, om 19 dagar är jag i Bournemouth. Snart är det faktiskt dags att börja packa på riktigt.

Denna månaden drar jag!!

Datum: 2013-06-01 Tid: 18:45:46
Månaden jag har längtat efter i 10 långa månader nu är äntligen kommen. Jag kan äntligen säga "denna månaden åker jag på språkresa". En dröm som jag har haft sedan jag var 12 år kommer gå i uppfyllelse denna månaden. Jag är så sjukt taggad på att åka. Cyklar i den härliga sommarvärmen som sakta smygit fram och drömmer mig bort till Bournemouth och språkresan. Jag vill åka nu! Sköna sommarkvällar i Bournemouth med vänner, leva i den brittiska världen, ååh vad det ska bli underbart! 
RSS 2.0