Förberedelser

Datum: 2013-05-23 Tid: 16:09:52
Nu är det bara drygt en månad kvar och paniken för mig börjar komma. Hur ska jag kunna packa? Vad ska jag packa? Hur mycket pengar ska jag ha med mig? Vad ska jag ha på mig när jag flyger? Vad ska jag ha i handbagaget? Hur ska jag få plats med allt jag ska ha med mig? Hur ska jag få plats med allt bär jag ska hem?
Därför har jag försökt sätta ihop lite packlistor och en lista vad jag behöver göra innan jag åker. Jag är så himla rädd att jag ska missa något! Har säkert inte fått med allt på listorna heller, men det är en bra grund.

JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ!!!!

Datum: 2013-05-06 Tid: 21:43:05
Idag var jag och Angelica på gymmet, och en liten stund efter jag hade kommit hem fick jag ett meddelande från Angelica att vi hade fått värdfamilj. Jag gick snabbt in på Mypage för att kolla så det verkligen var sant då jag tyckte det var väldigt tidigt att få värdfamilj. 
Vår värdmamma heter Mrs June Ann och antagligen har hon en man också eftersom det är en Mrs. Vill inte lägga ut bild på huset eller efternamn eftersom jag inte har pratat med värdfamiljen.
Allt känns så verkligt nu, för nu har vi både värdfamilj och flygtider! Det kommer bli en tidig morgon, men så värt att gå upp så tidigt för att samlas 05.25 på Kastrup!! 

Livet går under

Datum: 2013-05-04 Tid: 00:13:17

När jag fick inloggningsuppgifter till MyPage fick jag det via min mejl, och det har hela tiden varit så att jag har varit tvungen att kopiera och klistra in lösenordet för att det skulle bli rätt. Men idag testade jag att skriva in det och jag testade mer än en gång och fick plötsligt upp detta tragiska felmeddelande, att min MyPage sida är typ spärrad. Men har kontaktat STS och förhoppningsvis ska jag få svar på måndag så jag kan lösa detta. För det funkar ju inte utan MyPage!!! 

Imorgon - Avresemöte

Datum: 2013-05-04 Tid: 00:02:58
Imorgon är det äntligen dags för avresemötet, som jag har längtat efter morgondagen. Men det är även nu all nervositet sakta börjar krypa allt närmre mig. Jag springer runt och oroar mig för alla små onödiga saker som ja, jag egentligen inte behöver orora mig för. Känslan av att jag måste börja packa snart sitter som fastklistrad på mig. Allt känns så nära nu, endast 54 dagar kvar, så står vi där på Kastrup. Förväntansfulla, glada och nervösa med packade väskor och ska få lämna landet lagom för tre veckor i det undebara landet England. Det är verkligen snart dags och jag vill faktiskt inte att dessa 54 dagarna ska gå allt för snabbt, för jag måste ju hinna med en massa grejer innan dess, så som packa, skicka in några papper och sånt! 

Äntligen!!

Datum: 2013-05-03 Tid: 17:18:52
I tisdags fick jag äntligen både mejl och brev från STS. I mejlet kom inloggningsuppgifterna till MyPage. MyPage är en sida där alla som ska åka får inlogg till för att kunna hålla koll på all information om resan, och ju närmre resan desto mer info kommer det upp. Så senare kommer det komma upp flygtider, värdfamilj och allt sådant.
I brevet kom fakturan, men även etiketter som ska sättas på väskorna och ett medlemskort.
Allt känns så mycket verkligare nu, och jag vill bara åka! :D
RSS 2.0