Längtan är ofantligt stor

Datum: 2013-06-24 Tid: 00:07:58
Dagen med stort D närmar sig med stormsteg. Om endast 2 dagar och 3 timmar gör jag mig redo för att åka med bilen in till Kastrup. Men än så länge har jag mycket kvar att göra. De två senaste dagarna har gått till att ta fram kläder, tvätta, stryka och provpacka. Nu de två sista dagarna måste jag och Angelica göra färdig presenten till värdfamiljen, jag måste hinna med tre träningspass, tvätta ett par shorts och packa ner allt i väskan. Visst det låter inte mycket, men tror det finns fler smågrejer jag måste göra som jag knappt tänker på.

Längtar något enormt till onsdag, har fått mejl från min ledare Mikael även kallad Mike och han verkar vara en rolig figur. Han kommer säkert bli en riktigt bra ledare. Jag har även fått mejl från värdfamiljen, som jag egentligen fick i början av juni men såg det inte förrän igår då min inkorg har varit väääldigt rörig. Efter att ha läst mejlet där det stod att de hade varit värdfamilj i 35 år, kände jag en enorm trygghet och värdmamma verkade jättesnäll. 
Efter dessa två mejlen längtar jag så sjuuuukt mycket. Jag är trött på att längta, jag vill inte längta längre, jag vill åka NUUUU!!! :D

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0